Be sparkly voorlopig alleen camouflage.

Vanaf 1 februari 2021 zijn we alleen via onze webshop actief met de camouflage van huidaandoeningen en tattoos. Alle andere diensten bieden we voorlopig niet meer aan. De salon is daarom gesloten, totdat we weer op verantwoorde wijze onze diensten aan kunnen bieden.

Om welke diensten gaat het?

Voor huidcamouflage kun je gewoon blijven winkelen via onze webshop www.camouflagecreme.com. Omdat we onze fysieke locatie tijdelijk sluiten bieden we de volgende diensten niet meer aan:

  • Microblading en brow bar
  • Spraytanning
  • Tanden bleken

Waarom tijdelijk sluiten?

COVID dwingt ons al vele maanden onze deuren gesloten houden. Vanwege de onzekerheid over de herstart en de doorlopende kosten hebben we besloten om ons huurcontract niet te verlengen. Dit geeft ons de vrijheid om ons te beraden over een herstart op het moment dat het weer veilig en verantwoord mogelijk is.

Hoe gaat het verder?

Samen met de rest van Nederland en de wereld hopen we weer snel het normale leven op te kunnen pakken. We richten ons nu 100% op onze online activiteiten voor het camoufleren van huidaandoeningen en tattoos. De ontwikkelingen rond COVID wachten we af. Zodra het leven weer ‘normaal’ is nemen we een besluit over de herstart van alle diensten en de nieuwe locatie. Uiteraard informeren we je daar direct over.

Vragen?

Wanneer je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Geef een reactie