Bruine huid

Bruine huid

 

Spray tan


Met onze volautomatische spray tan cabine is een bruine huid snel en veilig geregeld. In 100% privacy bepaal je zelf of je streeploos bruin wil worden. Je bent dus alleen in de ruimte waar de cabine staat en je hoeft je niet uit te kleden voor een vreemde. Je volgt de aanwijzingen van de computer en binnen enkele minuten zit de lotion op je huid. Na 3-4 uur heeft je huid de kleur die je wil. 

 

 

Hoe werkt het?

Eerst kies je de kleur van je spray tan: licht, medium of donker. In de spray zit DHA, een werkzame stof afkomstig uit rietsuiker. Kortom puur natuur. Samen met je pigment zorgt DHA voor je bruining. Nieuwe klanten krijgen een demo en dan starten we de machine. Daarna regel je alles zelf. Je bereidt je voor (uitkleden, haarnetje en plakzooltjes) en stapt in de machine op de genummerde voetjes. De computer vertelt je precies wat je moet doen en wanneer je je moet verplaatsen. Je spray tan wordt ook direct gedroogd. Snel, simpel veilig en in alle privacy krijg je in no time een mooie bruine huid.

 

 

Wat zijn de voordelen?

 

+ klaar in enkele minuten.

+ volkomen veilig

+ je vermijd nadelen van de zon of de zonnebank

+ natuurlijk bruin (dus niet oranje)

+ 7-10 dagen streeploos bruin

+ 100% privacy

 

 

Hoe reserveer ik mijn spraytan ?

Bekijk onze tarieven voor de actuele prijzen van een spray tan. We hebben ook een aantal aantrekkelijke arrangementen voor je. Kom je met een vriend of vriendin? Dan krijg je allebei de speciale vriendenprijs. Neem vooraf  contact met ons op om een afspraak in te plannen.

 

 

Meer weten?

Lees onze blog over spraytan of bel of app ons. In deze video zie je precies hoe onze volautomatische spray tan cabine werkt.