Cadeaubon

Het leukste cadeau: geef een mooiere ik!

Het mooiste cadeau dat je iemand kan geven is iets persoonlijks. Een nog mooiere glimlach, een mooie, gebruinde huid of de wenkbrauwen van zijn of haar dromen. Een cadeaubon van Be sparkly is jouw garantie voor een hele blije ontvanger. We maken van iedere cadeaubon een klein feestje en maken de bon persoonlijk.

Cadeau met impact

Klanten brengen ons op de beste ideeën. Een echtgenoot belde ons met het verhaal, dat hij zijn vrouw wilde verrassen. Al jaren klaagde ze over de blauwe adertjes op haar benen en de grote tegenzin om dan een jurkje aan te trekken. Op de ochtend van haar verjaardag kreeg ze van haar man ons adres en de opdracht om daar op ‘tijdstip X’ te zijn. Meer informatie kreeg ze niet. Na een half uur rijden liep ze trillend van de zenuwen onze salon in. We ontvingen haar met een rondleiding om de spanning nog wat te verhogen. Dolgelukkig liep ze een uur later met prachtige benen onze salon weer uit.

Be sparkly cadeau

Zit jij nu ook al tijden te piekeren wat je je vriend, vriendin of geliefde wil geven. Wil je dit jaar echt iets bijzonders doen? Boek dan een behandeling bij Be sparkly. De opties zijn:

+ een gebruinde huid via onze volautomatische spray tan
+ prachtige wenkbrauwen voor 1-2 jaar dankzij microblading
+ een huidprobleem camoufleren? boek een consult met praktijktraining en
een camouflage kit
+ een stralende glimlach via een tandenbleek behandeling

Keuze uit drie opties

1. Een spannende surprise behandeling

Neem vooraf contact met ons op over de behandeling die je wil boeken en maak een afspraak. We sturen je een betaalopdracht, zodat de de ontvanger niets hoeft af te rekenen. Geef ons adres en het tijdstip door aan de ontvanger en stuur hem of haar op pad. Wij doen de rest.

2. Een persoonlijke cadeaubon voor een specifieke behandeling

Geef een cadeaubon voor een behandeling bij Be sparkly. We maken de bon persoonlijk en vermelden de behandeling en de naam van de ontvanger op de bon.

3. Een persoonlijke cadeaubon voor een vast bedrag

Vanaf € 30,- maken we voor ieder bedrag een cadeaubon. De ontvanger kan zo zelf kiezen uit de diverse behandelingen. Simpel, snel en succes gegarandeerd.

Voorwaarden

We maken de bon persoonlijk, dus houd rekening met een dag aanmaaktijd. Het kan evt. sneller, maar dan moet je ons eerst even bellen. De bon is tot zo’n jaar geldig na de afgifte-datum en is niet inwisselbaar voor geld. Wel kan de behandeling ‘geruild’ worden, eventueel met bijbetaling. Alhoewel de bon persoonlijk is, kan deze ook overgedragen worden aan een ander. Nog vragen? Neem contact met ons op.

Specimen Cadeaubon