Volle wenkbrauwen

Volle wenkbrauwen Microblading

microblading

 

Microblading geeft je de wenkbrauwen van je dromen. In deze tijd willen veel mensen volle, natuurlijk ogende wenkbrauwen. Vanuit Azië is de populaire techniek microblading overgewaaid. Via kleine krasjes, wordt haartje voor haartje de wenkbrauw opgebouwd. Hiervoor wordt pigment gebruikt en het resultaat oogt heel natuurlijk De wenkbrauwen gaan 1-2 jaar mee. Wil je nooit meer bijtekenen? Laat ze dan jaarlijks  updaten.  Pas op bij de keuze van je behandelaar. Bijvoorbeeld door te checken of ze een vergunning hebben van de GGD en of ze veel ervaring hebben met de behandeling. Bij Be sparkly ben je daarvan verzekerd, met de ervaren microblader Claudia. 

 

Hoe werkt microblading?

Voordat Claudia je behandelt, krijg je een intake-gesprek. Ze luistert naar je wensen en legt uit hoe het werkt. Dan tekent ze de vorm van je nieuwe wenkbrauwen. Bevalt deze? Ze ‘krast’ dan dunne streepjes op de plek waar je ‘haartjes’ moeten komen. Deze streepjes vult ze met pigment. Haartje voor haartje creëert ze je nieuwe wenkbrauw. Na de eerste behandeling verdwijnen je nieuwe haartjes weer voor een groot deel. In de tweede afspraak worden de lijnen weer gevuld met pigment en blijven ze 1-2 jaar zitten. Doet het pijn? Meestal valt het enorm mee. Zeker als je verdovende zalf gebruikt. In het filmpje zie je in een minuut hoe een behandeling werkt. 

 

Voor wie is Microblading geschikt? 

In principe voor iedereen die vollere wenkbrauwen wil, maar zeker ook voor mensen die: 

– weinig tot geen eigen wenkbrauwhaartjes hebben
– een natuurlijk resultaat wensen
– lijden aan alopecia
– littekens in de wenkbrauwen hebben

 

Wat zijn de voordelen van microbladen bij Be sparkly?

–  1-2 jaar mooie, volle wenkbrauwen zonder bijtekenen
– Je wenkbrauwen worden altijd gecreëerd door onze ervaren specialist  Claudia. Bekijk hier haar werk.  
– Be sparkly heeft een recente vergunning van de GGD. Dit is jouw garantie voor hygiëne en veiligheid. 
– Altijd mooie wenkbrauwen? Laat ze dan voor een klein bedrag jaarlijks updaten. 

 

Hoeveel behandelingen zijn nodig? 
Voor deze behandeling zijn twee afspraken nodig. In de eerste (2 uur) bepalen we de vorm en worden je wenkbrauwen aangebracht. Zes weken later kom je een uurtje terug om ze verder te perfectioneren. Wil je na de tweede behandeling nog een aanpassing doen? Voor een klein prijsje helpen we je graag. Wil je je wenkbrauwen houden? Laat ze dan jaarlijks updaten. 

 

Meer weten

– Bekijk de resultaten van een aantal modellen 
– Actuele prijzen 
Microblading blog 
Bel of app met Claudia via  06 – 506 268 43.