Visie

Bij Be sparkly word je je mooiste ik. Iedere dag werken we daar aan. We geven ze een stralende glimlach, een gezonde kleur of natuurlijke wenkbrauwen. Ook ongewenste huidaandoeningen of tattoos laten we verdwijnen.

Unieke behandelingen
Onze behandelingen zijn speciaal en soms zelfs uniek. We willen de mooiste wenkbrauwen maken van Nederland. Onze volautomatische spray tan cabine is uniek voor Ede en de wijde omgeving. Exclusief voor de Benelux leveren we Veil Cover Cream. Misschien wel de best dekkende foundation op de markt.

Klant is onze Koning
We geloven in de kracht van mond-tot-mond reclame. We doen er alles aan om jouw ervaring super te maken. Door het bieden van goede diensten, maar ook door onze klantenservice. We zijn vrijwel altijd bereikbaar. Via whatsapp of de sociale media. We maken afspraken wanneer het jou het beste uitkomt. Dus ook in het weekend of in de avond.

Veilig en hoge kwaliteit
Voortdurend zoeken we nieuwe behandelingen, om je zelfvertrouwen nog groter te maken. We kiezen altijd voor goede materialen en werken in hygiënische omstandigheden. Onze prijzen zijn scherp. Help je ons mee? Bijvoorbeeld  door een vriend(in) mee te nemen? Dan maken we die nog scherper.

Mooi, veilig, kwaliteit, klantvriendelijk en tegen een vriendelijke prijs. Dat is Be sparkly.