Wenkbrauw styling

Wenkbrauw styling en verven

Wenkbrauw styling

Gun jezelf twee prachtige wenkbrauwen. Samen met jou selecteren we de perfect vorm voor jouw gezicht. Dat is altijd maatwerk en we werken daarom niet met sjablonen. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of als je advies wil. Wil je een oplossing die langer mee gaat? Dan is microblading wellicht iets voor jou.

Wenkbrauw styling

In deze behandeling gaan we de vorm van je wenkbrauwen verbeteren. Om een strakkere vorm te krijgen verwijderen we de donshaartjes. Dit doen we met een goede wax. De finishing touch van de vorm creëren we door haartjes te epileren. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

Wenkbrauw styling en verven

Ontevreden over de kleur van je wenkbrauw? Met speciale wenkbrauwverf maken we je haartjes een paar tinten donkerder. Je krijgt dan een heel natuurlijk effect. Ook voor mensen met (heel) lichte wenkbrauwen is de keuze voor deze optie de beste keuze.

Wenkbrauw styling en henna verf

Wil je een langer effect, meer gemak en een ‘intenser’ resultaat? Met onze speciale henna verf houden je haartjes 4-5 weken de gewenste kleur. Ook maken we een speciale ‘schaduw’ op de huid. Deze kan heel subtiel of juist heel donker aangebracht worden. Het voordeel van de schaduw is, dat je 5-14 dagen geen make-up meer hoeft te gebruiken.

Wenkbrauw lamineren of brow lifting

Een goed alternatief voor microblading is ‘brow lifting’. We creëren een volle, mooie wenkbrauw in een klein uurtje. Met deze techniek worden de wenkbrauwhaartjes in een richting geplaatst én op hun plek gehouden met een speciale lotion-formule. Afhankelijk van je wensen krijg je 4-6 weken een ‘bushy look’ of een strakke microblading look. Deze techniek kan gecombineerd worden met wenkbrauw verf.

Afspraak maken

Wil je meer weten of een afspraak maken? Onze wenkbrauw specialiste Claudia vertel je graag alles over de verschillende opties. Haar telefoonnummer is 06-50626843. Onze prijzen vind je hier.