Visie

Bij Be sparkly word je je mooiste ik. Iedere dag werk ik daar met veel plezier aan. Ik geef je een stralende glimlach, een gezonde kleur of natuurlijke wenkbrauwen. Ook ongewenste huidaandoeningen of tattoos laat ik verdwijnen.

Behandelingen

Mijn behandelingen zijn speciaal en soms zelfs uniek. Ik wil de mooiste wenkbrauwen maken van Nederland. Exclusief voor de Benelux werk ik met Veil Cover Cream. Misschien wel de best dekkende foundation op de markt.

Klant is onze Koning
Ik geloof in de kracht van mond-tot-mond reclame. Ik doe er alles aan om jouw ervaring super te maken. Door het bieden van goede diensten, maar ook door een goede klantenservice. Ik ben vrijwel altijd bereikbaar. Via whatsapp of sociale media. Ik maak een afspraak, wanneer het jou het beste uitkomt. Dus ook in het weekend of in de avond.

Veilig en hoge kwaliteit
Ik kies altijd voor goede materialen en werken in hygiënische omstandigheden. Mijn prijzen zijn eerlijk en je krijgt waar voor je geld. Help je me mee? Bijvoorbeeld  door een vriend(in) mee te nemen? Dan levert dat jullie allebei een voordeeltje op.

Mooi, veilig, kwaliteit, klantvriendelijk en tegen een vriendelijke prijs. Dat is Be sparkly.