Huid camoufleren

Huid camoufleren

Be sparkly. Wees je mooiste ik.

Met een speciale techniek en make-up, camoufleer je ‘iets’ op je huid. Of je gaat voor een ‘flawless’ resultaat, een tattoo even niet wil zien of dagelijks een huidaandoening wil camoufleren. Dankzij dekkende foundation van het merk Veil, is dat allemaal mogelijk. Je camouflage kan wel 24 uur blijven zitten. Zwemmen? neem gerust een duik. Hoe dat werkt? Maak een afspraak en je hoort of cosmetische camouflage ook voor jou een oplossing is. 

Wat is er speciaal aan camouflage make-up? 

foundation

Vrijwel alles op je huid is te camoufleren. Een paarse wijnvlek,  ouderdomsvlekken, littekens, tattoos, blauwe adertjes, etc. Het oer-Britse merk Veil Cover Cream is een pionier (sinds 1953) en specialist van het eerste uur. In Nederland is Veil sinds 2014 verkrijgbaar. De ster van het assortiment is een foundation, met speciale eigenschappen. Zo zijn er meer dan 50 kleuren, zodat bijna iedereen een match vindt met een standaardkleur. Dus mengen is niet nodig (maar kan wel). Ook is de dekkingskracht extreem goed (tot wel 50% beter) in vergelijking met een gewone foundation. Maar toch, blijft het soepel en krijg je door het dunne laagje geen ‘plakkaat-effect’.  Een camouflage gaat de hele dag mee en is veegvast en waterproof. Kortom ga er gerust mee zwemmen.

Wat heb je nodig?

Je hebt minimaal cover cream in jouw kleur en fixeerpoeder nodig. Ga je voor het beste resultaat? Dan adviseren we een complete kit met reiniging en training voor het beste resultaat. Je krijgt een camouflage kit mee naar huis of die sturen we na. Deze is helemaal afgestemd op jouw huid en huidkleur. We maken een persoonlijke kleuranalyse en matchen je huidkleur met een van de vele kleuren. In een  kit vind je:

– Cleansing cream (50g.) en toning lotion (150 ml.) om je huid te reinigen.

– Cover cream (10g.) in jouw huidskleur.

– Fixeerpoeder (23g.), dusk of translucent.

Camouflage breng je met je vingers aan. Sommige klanten vinden een foundation brush of een blender handiger. Als optie vul je je kit hiermee aan.

 Waarom training?

Om goed te camoufleren heb je kennis en wat techniek nodig. Heb je die al in huis? Dan help ik je voor graag bij het kiezen van de juiste kleur. Vind je het wat lastiger? Of wil je eerst een zien wat camouflage voor jou kan doen. Kies dan voor een demo of een complete training.

 Demo camouflage

Is cosmetische camouflage iets voor jou? Om die vraag te beantwoorden kun je een demo bij me reserveren. Ik bepaal dan je kleur en breng zelf de camouflage aan op (een deel) van je litteken, huidaandoening of tattoo. Dan kun je zelf bepalen of je de stap wil zetten naar cosmetische camouflage of dat je hier nog even over na wil denken. In totaal duurt de afspraak maximaal een half uur.

Complete training

Een training boek je direct of aansluitend aan de demo. Een complete training het als doel om jou te leren het optimale resultaat te bereiken met de camouflage. Wat ga je doen?  

– Kleur selecteren van jouw cover cream
– De bijpassende fixeerpoeder kiezen
– Ik breng het aan op de te camoufleren huid
– Je ziet het best mogelijk resultaat
– Vervolgens leer je samen met mij om het goed aan te brengen.

Een complete training duurt een uur en meestal kun je de producten direct meenemen. Soms sturen we deze na.

Tarieven en afspraak maken  

Wil je een huidaandoening camoufleren? Maak een  afspraak via  een belletje of app. Je krijgt eerst een vrijblijvende intake om te zien of cosmetische camouflage een oplossing voor je is. Meer informatie over de tarieven vind je hier.

Meer weten?

In de blog ‘huidaandoening camoufleren’ lees je er alles over. Uiteraard mag je altijd bellen als je vragen hebt. In het filmpje zie je hoe groot de dekkingskracht van camouflage make-up is.