Perfecte wenkbrauwen styleren

Wenkbrauwen styleren staat volop in de aandacht. Door stijl iconen als Kylie Jenner staat de wenkbrauw op de kaart en deze trend lijkt voorlopig niet meer weg te gaan. Overal om je heen zie je verschillende creaties, Van heel subtiel tot ingekleurde brede sjablonen. Van perfecte wenkbrauw tot prutswerk. In deze blog lees je alles over het stileren van de perfecte wenkbrauw

Wat is wenkbrauw styleren? 

Mooie wenkbrauwen staan hoog op het verlanglijstje van vrouwen en steeds meer mannen. Ze doen dan ook veel voor je gezicht. Daarom tekenen ik ze bij of epileer ze. Naast de vorm kun je ook de kleur van je wenkbrauw intenser maken en zelfs een schaduw effect op je huid creëren.

Zelf doen of naar een expert? 

Dunne streepjes als wenkbrauwen waren ooit het schoonheidsideaal. Helaas waren sommige mensen iets te enthousiast met hun pincet. Met als gevolg lege plekken boven de ogen. Bijtekenen werd een dagelijkse, tijdrovende klus. Zelf aan de slag gaan met je wenkbrauwen is de meest voordelige keuze. Eerst informeer je je via Google en je koopt vervolgens producten. Helaas valt het resultaat vaak tegen. Waarom? Je moet zo veel keuzes maken. Welke techniek kies ik, welke vorm, welke kleur, hoe krijg ik ze gelijk en wat past het mooist bij mijn gezicht, welke producten zijn goed en welke niet? Zelf doen eindigt vaak in dikke tranen en rare situaties boven je ogen. Een goede wenkbrauw specialist is dus geen overbodig luxe.

Wil je natuurlijke of prominente wenkbrauwen? 

In het land van de schoonheid is de wenkbrauw koning. Stijliconen als Cara Delevingne en Kylie Jenner hebben de voorkeur voor de opvallende, volle wenkbrauw aangewakkerd en die trend is voorlopig nog niet voorbij. Er zijn heel veel opties om wenkbrauwen subtiel of juist heel opvallend te stylen. Hieronder lees je meer over epileren, waxen, verven en hennaverven.

Wenkbrauwen epileren 

De vorm van je wenkbrauw wordt minder door de kleine donshaartjes erom heen. Met een milde wax of met een pincet verwijder je die en breng je meer vorm in je wenkbrauw. Dat voel je nauwelijks en geeft al heel snel een mooi resultaat. Met een pincet is het resultaat wat natuurlijker en met een wax bereik je een strak effect. De levensduur hangt af van de snelheid waarmee je haartjes groeien.

Wenkbrauwen verven

Wil je je wenkbrauwen iets donkerder maken? Met een speciale, kwaliteitsverf voor wenkbrauwen maak je de kleur een tot enkele tinten donkerder. Het resultaat blijft dan heel natuurlijk en blijft 4-5 weken zitten. Wil je een sterker effect? Met henna verf kleur je ook je huid mee. Dit levert een fraai ‘schaduw’ effect op. Je make-up kan je zo 1-2 weken in de kast laten staan. Laat mij met je meedenken om te bepalen wat het beste bij je gezicht past. Zo voorkom je onaangename verrassingen.

Henna of wenkbrauwverf

Henna verf is er in diverse kleuren en geeft altijd een behoorlijk intens effect. De kleuren variëren van blond tot donkerbruin. Heb je zelf lichte wenkbrauwen of houd je gewoon van een subtiel resultaat? Kies dan voor een normale wenkbrauwverf. Ga je twijfelen bij al die opties? Geen nood. Ik adviseer je graag over de beste behandeling voor jouw wenkbrauwen.  

Meer weten over wenkbrauw styleren? 

Wil je eens met een ervaren wenkbrauw stylist praten? Bel of app Claudia van Be sparkly. Stuur mij een foto van je huidige wenkbrauwen of de wenkbrauwen van je dromen. Ik geef je advies of maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek. Mijn werk zien? Bekijk de galerij.

Be sparkly: altijd een afspraak met de specialist

Bij Be sparkly geloof ik in kwaliteit. Ik doe er alles aan om jou blij te maken met je nieuwe wenkbrauwen. Dat merk je, omdat ik alle tijd neem voor je behandeling. Ik werk alleen op afspraak. Dus in mijn salon geen klanten die nerveus staan te wachten op hun beurt. Je bent altijd verzekerd van mij als ervaren wenkbrauw specialist. Ik geef je graag advies bij het kiezen van de vorm en de behandeling die het beste bij jou past. Geef een reactie