Cadeaubon

Het leukste cadeau: geef een mooiere ik!

Het mooiste cadeau dat je iemand kan geven is iets persoonlijks. Een nog mooiere glimlach, een mooie, gebruinde huid of de wenkbrauwen van zijn of haar dromen. Een cadeaubon van Be sparkly is jouw garantie voor een hele blije ontvanger. Ik maak van iedere cadeaubon een klein feestje en maak de bon persoonlijk.

Cadeau met impact

Klanten brengen mij op de beste ideeën. Een man belde mij met het verhaal, dat hij zijn vrouw wilde verrassen. Al jaren klaagde ze over de blauwe adertjes op haar benen en de grote tegenzin om dan een jurkje aan te trekken. Op de ochtend van haar verjaardag kreeg ze van haar man mijn adres en de opdracht om daar op ‘tijdstip X’ te zijn. Meer informatie kreeg ze niet. Na een half uur rijden liep ze trillend van de zenuwen mijn salon in. Dolgelukkig liep ze een uur later met prachtige benen mijn salon weer uit.

Be sparkly cadeau

Zit jij nu ook al tijden te piekeren wat je je vriend, vriendin of geliefde wil geven. Wil je dit jaar echt iets bijzonders doen? Boek dan een behandeling bij Be sparkly. De opties zijn:

+ een gebruinde huid via onze volautomatische spray tan
+ een huidprobleem camoufleren? boek een complete training, evt. met camouflage kit
+ een stralende glimlach via een tandenbleek behandeling
+ en vele andere opties die ik speciaal kan samenstellen

Keuze uit drie opties

1. Een spannende surprise behandeling

Neem vooraf contact met me op over de behandeling die je wil boeken en maak een afspraak. We sturen je een betaalopdracht, zodat de de ontvanger niets hoeft af te rekenen. Geef ons adres en het tijdstip door aan de ontvanger en stuur hem of haar op pad. Ik doe de rest.

2. Een persoonlijke cadeaubon voor een specifieke behandeling

Geef een cadeaubon voor een behandeling bij Be sparkly. Ik maak de bon persoonlijk en vermeld de behandeling en de naam van de ontvanger op de bon.

3. Een persoonlijke cadeaubon voor een vast bedrag

Vanaf € 30,- maak ik voor ieder bedrag een cadeaubon. De ontvanger kan zo zelf kiezen uit de diverse behandelingen. Simpel, snel en succes gegarandeerd.

Voorwaarden

Ik maak de bon persoonlijk, dus houd rekening met een dag aanmaaktijd. Het kan evt. sneller, maar dan moet je me eerst even bellen. De bon is twee jaar geldig na de afgifte-datum en is niet inwisselbaar voor geld. Wel kan de behandeling ‘geruild’ worden, eventueel met bijbetaling. Alhoewel de bon persoonlijk is, kan deze ook overgedragen worden aan een ander. Nog vragen? Neem contact met ons op.