Het team

Het team van Be sparkly.

Wij zijn Claudia Rosa-Kriek en Teus Meijering. Teus is een online marketeer en werkte al jaren voor een specialist in cosmetische camouflage en had een eigen webshop. De meeste gestelde vraag van mijn klanten was: “Kan ik niet langskomen voor hulp en advies?  Claudia is een ervaren visagiste en wenkbrauw-styliste met vergevorderde plannen om een eigen zaak te openen. Via onze kinderen (BFF’s) ontmoetten we elkaar. We bleken dezelfde zakelijke ideeën te hebben en in januari 2018 openden we Be sparkly. Een salon met een beperkt aantal behandeling, maar wel van hoge kwaliteit. 

 

 

 

Claudia Rosa-Kriek

Claudia Rosa - Kriek

“Ik help mensen met heel veel plezier om dichter bij hun mooiste ik te komen. Ik werk mijn hele leven al in de beauty industrie en heb dus veel ervaring met haar, huid, visagie en ga zo maar door. Enkele jaren geleden besloot ik om samen met Teus een eigen onderneming op te starten. Met de focus op een select aantal veilige en bewezen werkende behandelingen. Behandelingen die ik ook zelf met plezier gebruik. Inmiddels heb ik al tientallen klanten voorzien van prachtige, nieuwe wenkbrauwen via microblading. Een aantal daarvan vind je op ons instagram account. Daarnaast geef ik mensen een stralende glimlach via onze 100% veilige tandenbleek behandeling. Tot slot gebruik ik mijn kennis en ervaring van visagie om huidaandoeningen, littekens en tattoos te camoufleren. Ik bepaal de juiste kleuren en leer klanten om het zo onopvallend mogelijk en waterproof aan te brengen. Daarmee maak je mensen echt gelukkig en dat is super om te doen.”

 

 

 

 

 

Teus Meijering

Teus Meijering

“In 2013 ontdekte ik de magie van cosmetische camouflage. Als marketeer werd ik gevraagd, om Veil Cover Cream in de Benelux te introduceren. In Engeland het topmerk (sinds 1952), maar in België en Nederland nog volslagen onbekend. Al snel werd ik zo enthousiast over de meerwaarde van deze geweldig dekkende foundation, dat ik besloot om me hierin te specialiseren. Ik leer mensen nu alle ins en outs van cosmetische camouflage en help ze de juiste kleur ontdekken. Daarnaast ontwikkelen we voortdurend nieuwe producten. Nieuwe kleuren, maar ook nieuwe huidverzorgende producten. Tot slot is er voor mij maar een ding belangrijk. Dat is (zeer) tevreden klanten. Het feit dat 90% van de klanten na een consult zo blij zijn, dat ze kiezen voor cosmetische camouflage maakt me iedere keer weer erg gelukkig. Dan weet je dat je echt iets betekent voor mensen.”